Enver Hoxha: E Para Biografi E Bazuar Ne Dokumentet E Arkivit Personal Dhe Ne Rrefimet E Atyre Qe E Njohen Blendi Fevziu

ISBN: 9789995639358

Published:

Paperback

406 pages


Description

Enver Hoxha: E Para Biografi E Bazuar Ne Dokumentet E Arkivit Personal Dhe Ne Rrefimet E Atyre Qe E Njohen  by  Blendi Fevziu

Enver Hoxha: E Para Biografi E Bazuar Ne Dokumentet E Arkivit Personal Dhe Ne Rrefimet E Atyre Qe E Njohen by Blendi Fevziu
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 406 pages | ISBN: 9789995639358 | 5.32 Mb

Pas viteve 90 dëshira për ta treguar historinë e Enver Hoxhës dhe të karrierës së tij ashtu siç ishte, reale, shpesh i zhyti rrëfimtarët në kurthin e kalimit të cakut, të denigrimit pa shkak dhe të memuaristikës së diktuar nga zhvillimet e ditës.MorePas viteve 90 dëshira për ta treguar historinë e Enver Hoxhës dhe të karrierës së tij ashtu siç ishte, reale, shpesh i zhyti rrëfimtarët në kurthin e kalimit të cakut, të denigrimit pa shkak dhe të memuaristikës së diktuar nga zhvillimet e ditës.

Enver Hoxhën u orvatën ta zhdukin nga çdo piedestal, duke nisur nga pyetjet bazike: A kishte qenë ai realisht komunist? A kishte qenë ai i pari i Partisë apo e kishte uzurpuar Partinë që mori pushtetin në dorë? Pothuajse askush nuk pati kthjelltësinë të kuptonte se e gjitha kjo kishte pak rëndësi. Enver Hoxha iu imponua lëvizjes komuniste, shfrytëzoi problemet dhe grindjet në gjirin e saj, lëvizi me talent spikatës mes liderëve të zhurmshëm të kohës, u ngjalli atyre besim, iu imponua, doli në krye dhe, më pas, i eliminoi një nga një.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Enver Hoxha: E Para Biografi E Bazuar Ne Dokumentet E Arkivit Personal Dhe Ne Rrefimet E Atyre Qe E Njohen":


bossconseil.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us